Vihtan

Vihtan on suomalainen, oman alansa johtava suihkukalusteiden ja lasiovien valmistaja. Yrityksemme on perustettu 2010 ja tällä hetkellä meitä vihtanilaisia on jo yli 30, minkä lisäksi työllistämme joukon kotimaisia alihankkijoita.

Valmistamamme tuotteet edustavat modernia ja käytännöllistä suomalaista muotoilua ja ne on suunniteltu sopimaan jokaiseen kotiin. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus rakentaa omannäköisensä suihku- ja saunatila ja siksi tarjoamme lasiratkaisuja edulliseen hintaan kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta lisäämään.

Laajaan valikoimaamme kuuluvat laadukkaat suihkuseinät, lasiväliovet, saunan lasiovet, lasiliukuovet sekä lasiseinät. Näistä tuotteista löydät monenlaisiin sisätiloihin sopivia ratkaisuja, jotka täyttävät sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Valmistamme tuotteita myös tilauksesta, sinun mittojesi ja toiveittesi mukaisesti, sillä jokainen koti on erilainen.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa, omalla tehtaallamme Oulussa, ja merkiksi suomalaisesta työstä tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Yrityksenä olemme luotettava ja ketterä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Toimitamme vakiokokoisia tuotteitamme kohteisiin alle viikon toimitusajalla.

Haluamme vaikuttaa omalta osaltamme siihen, että kylpyhuoneen remonttisi tai rakennusprojektisi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Meille on ehdottoman tärkeää, että tuotteemme ovat hyvin suunniteltuja ja niitä on ilo katsella ja käyttää.

Tavoitteemme on helpottaa sinun valintojasi ja luoda iloa arkeesi.

Näytetään tuotteet 1 - 10 (10 tuotteesta)